Support Website Contact Support Blog

Pix4dMapper Desktop -Step 2 failure

I have a corridor project using a DJI MavicPro. The initial processing looks good, but when I run step 2, it keeps failing with this message: 

[Processing]: Substep Dense matching started.

[Processing]: Dense matching

[Processing]: Dense Processing

[Processing]: Checking cameras

[Processing]: Processing group group1

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : initializing 178 cameras 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : initializing 175015 points 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : optimizing 18694983 points [1/3] 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : optimizing 17252523 points [2/3] 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : optimizing 17137720 points [3/3] 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : finalizing 17065316 points 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : checking 17065316 points 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : coloring 17065316 points 

[Processing]: Group group1, cluster 1/1 : writing 17065316 points 

[Error]: ClusterProcessing: Error while writing points, normals, colors into P4B file \<Z:/Drawing Files/Pix4d Data/Gibbs - Kerr Redi Mix/Gibbs - Kerr Redi Mix Scene/temp/dense/Gibbs - Kerr Redi Mix Scene\_group1\_raw\_part\_1.tmp\>

[Error]: Failed to write cluster P4B file \<Z:/Drawing Files/Pix4d Data/Gibbs - Kerr Redi Mix/Gibbs - Kerr Redi Mix Scene/temp/dense/Gibbs - Kerr Redi Mix Scene\_group1\_raw\_part\_1.tmp\>

[Warning]: GroupProcessing: No dense points were created from cluster 0

[Processing]: Group group1, 1 cluster(s) processed, 0 points

[Processing]: Generating tiles

[Error]: TileGenerator: Failed to create raw tile 0

[Error]: Generating tiles failed!

[Error]: \>\>\>Generating tiles\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: \>\>\>Generating tiles\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: Processing group group1 failed!

[Error]: \>\>\>Processing group group1\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: \>\>\>Processing group group1\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: Dense Processing failed!

[Error]: \>\>\>Dense Processing\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: \>\>\>Dense Processing\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: Dense matching failed!

[Error]: \>\>\>Dense matching\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

[Error]: \>\>\>Dense matching\<\<\< failed with error (failed to run a step!)!

Any thoughts on how to fix this or what is wrong? I've never had this issue before.

Hello,

As you have also opened a ticket through our support site, we follow up there.

Regards.